Sidor

onsdag 2 november 2016

En ny typ av Stockholm & Projekt (om intresse finns)

Jag funderar på att ta bloggen i en ny riktning, eftersom jag tycker att det skulle vara synd att se den upphöra helt efter alla dessa år.

Det jag nu tänker mig, istället för att jag ska driva bloggen själv, är ett samarbete med t.ex. villiga skribenter, fotografer, byggherrar och arkitektkontor. Helt enkelt ett Stockholm och Projekt i samarbete.

Allt arbete med bloggen sker i skribenternas egna namn, ni gör era egna poster själva i bloggen. Det kräver ett google-konto med eget namn eller ert företags namn.

Jag fick idén då jag häromdagen blev kontaktad av ett byggföretag som ville posta byggbilder i bloggen. Bloggen kommer alltså att vara öppen för både privatpersoner och företag. Om ni är intresserade av att posta i bloggen vill jag presentera er med bild och namn och lite information om er.

Stockholm och Projekt har i grunden en positiv inställning till utveckling av staden och länet när det gäller planering, byggande och förtätning. Det är ingen Nimbyblogg. Jag själv har försökt att vara ganska neutral med det jag postar, jag har velat att människor ska få bilda sig en egen uppfattning om det som planeras. Jag har inte sett någon mening med att skriva folk på näsan om vad de ska tycka. Jag har inte alltid lyckats med detta, speciellt inte i frågor som Slussen och höga byggnader.

Det finns möjlighet för upp till 100 personer/företag att ansluta sig. Om det finns intresse hör av er. Berätta vem eller vilka ni är och varför ni skulle vilja ansluta er och posta material i bloggen.

Det här är lite nytt för mig så vi får se om och hur det kommer att fungera. Ni beslutar själva hur ofta ni vill göra poster i bloggen. Jag går vidare med det här om jag känner att det finns tillräckligt stort intresse.

För mig är det inte intressant med en blogg som uppdateras lite då och då utan det måste vara tillräckligt många som ansluter sig för att det ska bli en fortsättning av Stockholm & Projekt. Tillsammans måste vi få till dagliga uppdateringar. Jag har ingen möjlighet att sköta bloggen själv.

För företag tänker jag att det kan vara utmärkt sätt att presentera sina projekt. För fotografer, kanske studenter, som vill arbeta med att fotografera arkitektur kan det vara ett bra sätt att presentera sig för branschen. För personer som i en framtid vill arbeta som skribenter med inriktning på just de ämnen som bloggen tar upp kan det kanske vara en möjlighet att synas. Ni står bakom ert eget innehåll i era bloggposter. Det här är bara några tankar jag har just nu. Utvecklingen av bloggen kan vi diskutera tillsamman om ni vill.

Hör av er till
levandermikael@gmail.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.